Bericht

Recept Kwarkcroissant

Fris zomerbroodje

 

 

 

Kwarkcroissants

 

Ingrediënten (4 personen)

                            100 g               mascarpone 

                            300 ml            magere fruitkwark citroen 

                            20 g                 amandelschaafsel 

                            4                      roombotercroissants 

                            1                      blikje perzikschijfjes op siroop 

                            1                      eetlepel oranje marmelade 

                            1                      eetlepel poedersuiker


 

Bereiden

 

 

Mascarpone door fruitkwark scheppen.

In een droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren en op een bord laten afkoelen.

Croissants met een kartelmes in lengte opensnijden.

Perzikschijfjes laten uitlekken.

Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen.

Perzikschijfjes erop leggen.

Afdekken met bovenste helften van croissants.

Marmelade heel dun over croissants smeren.

Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker.